CBI%20Norge%20negativ%20liggende

Bestill gratis befaring

19.mars.2019
Velg ISOCELL celluloseisolasjon. Kontakt oss for en gratis befaring i dag!
Velg ISOCELL celluloseisolasjon.
Velg ISOCELL celluloseisolasjon.
Klikk her for å fyll inn din informasjon i skjemaet på denne siden. Du vil bli kontaktet så snart som mulig av din nærmeste isolatør. Vi dekker det meste av Norge gjennom vårt + partner nettverk.

Celluloseisolasjon er et fellesbegrep for isolasjonsmaterialer laget av for eksempel avispapir eller fiber av trevirke. De organiske fibrene i celluloseisolasjon har evnen til å ta opp og gi fra seg fuktighet på samme måten som treverk. De spesielle fuktegenskapene har avgjørende betydning for fuktsikring når eldre bygg skal rehabiliteres og etterisoleres. Stadig flere innser også at celluloseisolasjonen kan gi et betydelig bidrag innen fuktsikring i nybygg. Spesielt nå når isolasjonstykkelsen økes mer og mer.
 

10 gode grunner for å velge ISOCELL Celluloseisolasjon.10 gode grunner for å velge ISOCELL cellulose
 

Hvor og hvordan brukes ISOCELL celluloseisolasjon:

ISOCELL Celluloseisolasjon kan brukes i yttervegger, takkonstruksjoner, i etasjeskillere, i skillevegger og de aller fleste plasser man trenger isolasjon. ISOCELL celluloseisolasjon har også den nødvendige dokumentasjonen for bruk i brannklassifiserte konstruksjoner med REI og EI krav, les mer om dette her.

ISOCELL celluloseisolasjon blåses inn på loft og i vegger via en maskin med høy innblåsingsevne. På den måten sikres det at celluloseisolasjonen når ut selv i de ytterste sprekker og revner og legger seg på den optimale måten med 100% fyllingsgrad og tilsluttning mot konstruksjoner, slik reduserer man kuldebroer og liknende uhensiktsmessigheter.