CBI%20Norge%20negativ%20liggende

Bli bedre kjent med Isocell

13.august.2021
ISOCELL - spesialisten for celluloseisolasjon og lufttetthet tilbyr et bredt spekter av innovative løsninger for varmeisolasjon og lufttetthet i eget hjem.
Bli bedre kjent med Isocell
Som produsent av celluloseisolasjon og blåsmaskiner har Isocell en unik ekspertstatus i hele Europa. Under merkene AIRSTOP og OMEGA har Isocell også levert takunderlag, vindforseglinger, dampsperrer og limsystemer av høy kvalitet siden midten av 1990-tallet.

I nesten 30 år har Isocell tilbudt og utviklet løsninger for lavenergi og passivhus i nye bygge- og renoveringsprosjekter. Alle produktene fra Isocell systemportefølje er perfekt matchede løsninger for målrettet og profesjonell anvendelse i alt termisk isolasjons- og tetningsarbeid. Vi legger stor vekt på profesjonell rådgivning. Mer enn 27 års erfaring med behandling av blåste isolasjons- og lufttetthetssystemer, mer enn 600 lufttetthetsmålinger på byggeplasser hvert år, kontinuerlig intern forskning og utvikling samt det pågående samarbeidet med forskningsinstitutter og universiteter danner grunnlaget for utvidelse av produktporteføljen og den unike europeiske ekspertisen til Isocell.

Fra hovedkvarteret i Østerrike styrer Isocell salget av systemløsninger i hele Europa. Isocell Akademiet, opplæringssenteret for salgspartnere er også lokalisert der, som med mer enn 500 deltakere i året har etablert seg i bransjen som en plattform for systematisk overføring av kunnskap.

Produksjonen av celluloseisolasjonen skjer på fem egne fabrikker i Hartberg (Østerrike), Berlin (Tyskland), Schoppen (Belgia), Plourin-lès-Morlaix (Frankrike) og i Tibro (Sverige).
Enten det dreier seg om isolasjon, takunderlag eller lufttetthetssystem, gir systemgarantien samt rådene fra Isocell planleggere, installatører og sluttforbrukere tillit til at det optimale produktet brukes på byggeplassen. ... derav den perfekte løsning for bygningsisolasjon og lufttetthet.