CBI%20Norge%20negativ%20liggende

CBI Norge overtar import og salg av Cool Machines®

01.mars.2023
CBI Norge overtar import og salg av Cool Machines®
t.v. Daglig leder i CBI Norge Knut Johnsrud og t.h. Direktør i Cool Machines Europe Morten Nielsen

Vemund Kronberg i CBI Norge forteller at fra i dag 1. Mars overtar de salget av Cool Machines i Norge.

CBI Norge Importerer og selger i dag et tyve-tredvetalls ISOBLOW maskiner årlig noe vi vil fortsette med.

Dette er en perfekt kombinasjon for oss å få inn ett merke til! Produsentene utfyller hverandre godt, og Cool Machines som produseres i USA er en av verdens største produsenter av profesjonelle isoleringsmaskiner og har i tillegg utstyr for utsugning av gammel isolasjon eller flis, noe vi har savnet i sortimentet til nå.

Morten Nielsen fra Cool Machines Europe tilføyer, vi ser med stor glede frem til våres samarbeid med CBI Norge omkring salg og service av Cool Machines i Norge. CBI Norge har stor viden og mange års erfaring med at bistå løsfiber markedet i Norge og er med deres profesjonelle kompetanser på markedet den helt riktige partner for Cool Machines.


Maskiner til både veletablerte og nye isolatører

Cool Machines har flere 230V isoleringsmaskiner i flere størrelser. Uansett om du er en ny isolatør eller allerede driver en profesjonell isoleringsvirksomhet, så har vi maskiner som kan oppfylle de fleste ønsker.

CBI Norge sitt hovedprodukt er fortsatt celluloseisolasjon for innblåsing. Vi merker en fortsatt sterkt økende interesse for våre løsninger, og vi har daglig kontakt med større og mindre selskaper som vurderer å starte opp med blåseisolering, og da er det veldig fint å kunne ha flere alternativer å tilby!

CBI Norge er Norges største leverandør av celluloseisolasjon. Selskapet ble startet i 1988 under Navnet Norsk Celluloseisolasjon og hadde egenproduksjon av merkevaren ISOFIBER frem til 2013. I dag produseres vår isolasjon hovedsakelig i Tibro Sverige under merkevaren Isocell®. Vi merker økt interesse og er et firma i sterk vekst.

Bærekraftig samarbeid er vår garanti til deg for at du foretar en investering som er holdbar på lang sikt – både økonomisk og miljømessig.
Vårt formål er å levere bærekraftige totalløsninger.