CBI Norge på Bygg Reis Deg 17

28.oktober.2017
Etter å ha stått av messen i 2015 på grunn av restrukturering av foretaket var det knyttet stor optimisme til årets messe og en rekordstor stand for vår del. I etterkant sitter vi igjen med inntrykket om en meget vellykket messe og stand!
CBI Norge på Bygg Reis Deg 17
Da klokken ble 10.00 Onsdag 18.10 kjente vi pulsen steg, nå skulle vi få dommen på det som vi syntes så veldig bra ut! Minuttene gikk og de første besøkende russlet inn i hall C, når vi ser på klokka neste gang er den 14.00 og vi får tid til å se på hverandre for første gang siden kl 10.10 på formiddagen. Eneste vi derimot får sagt før vi må gå til neste besøkende er - WOW!

Vi var optimistiske foran messen men at vi skulle få så mye besøkende gjennom alle de 4 dagene var i overkant av hva vi forventet. Kunder i alle segment dukket opp og med stor interesse følgte de oss rundt på standen for å få en innføring i våre produkter. Størst oppmerksomhet av alt fikk vi på Isocell celluloseisolasjon og dens unike egenskaper og spesielt på dens resultater etter utførte branntester med påfølgende brannklassifiserte konstruksjoner. 

For deg som ikke fikk tatt turen til Lillestrøm eller som ikke fikk kontakt med oss i løpet av messen så er det bare til å ta kontakt med oss nå i ettertid, jeg er sikker på at vi har noe som kan komme deg godt med!