CBI%20Norge%20negativ%20liggende

Et godt miljøvalg!

10.oktober.2018
Det er mange miljøvennlige grunner for å bruke ISOCELL celluloseisolasjon i huset eller i bedriften din. Isolasjonen er god for inneklimaet og gir et lavt energiforbruk. Effekten av isoleringsarbeidet oppleves umiddelbart.
100 prosent fyllingsgrad ved utfordrerne hulrom.
100 prosent fyllingsgrad ved utfordrerne hulrom.
Celluloseisolasjon har fått større og større innpass, og er et godt valg når isolasjonsegenskapene, brannmotstanden, strømregningen, miljøet og tidsbesparelsen vurderes.

Les mer om ISOCELL blåseisolasjon.


Gjenbruk og lavt energiforbruk3


Celluloseisolasjon er laget av resirkulert avis og kan gjenbrukes. Energiforbruket ved produksjon er meget lavt. Papiret males opp i en tørr prosess, og forurenser ikke luft eller vann. Under produksjonen tilsettes mineralske salter som virker brannhemmende, gjør papiret aldringsbestandig, motvirker sopp, mugg, råte og skadedyr. På grunn av den høye komprimeringen og den optimale utnyttelsen av lastevolumet er miljøutslipp og transportkostnader lave.

Det pakkes i plastemballasje og sendes ut til våre isolatører som blåser isolasjonen på plass i bygningenes konstruksjoner med en blåsemaskin som løser opp den komprimerte isolasjonen. Isolasjonen komprimeres til riktig densitet og synker ikke sammen over tid.

Få med deg siste nytt på Facebook-siden vår.

Det finnes en IsoBlow maskin for alle behov, store som små. Vi fokuserer på to av modellene som passer det Norske marked godt, men det finnes mange flere forskjellige typer IsoBlow maskiner.Det er meget tidseffektivt å blåseisolere, et 100m2 kaldloft er ferdig isolert på noen få timer. Logistikk og håndtering på byggeplassen reduseres til et minimum. Man sparer kostnader og reduserer avfallsmengden. Metoden etterlater ikke kapp eller spill. Kun tom emballasje som leveres til gjenvinning. Ved etterisolering slipper man å rive gode materialer. De isolerende egenskapene varer hele bygget sin levetid. Når huset skal rives kan isolasjonen gjenbrukes dersom den ikke er forurenset, eller den kan leveres til energigjenvinning.

Finn din isolatør i ditt område.


Stort bruksområde


ISOCELL celluloseisolasjon kan brukes i yttervegger, takkonstruksjoner, i skillevegger og de aller fleste plasser man trenger isolasjon. Cellulose blåses inn på loft og i vegger via blåsemaskin med høy innblåsingsevne. På den måten sikres det at celluloseisolasjonen når ut selv i de ytterste sprekker. Den isoleres med 100 prosent fyllingsgrad og tilslutning mot konstruksjoner. Slik reduserer man varmetap, trekk og gliper.
img 20180413 114654 hdr
Les mer om hvorfor du bør velge celluloseisolasjon.

Grønn isolering lønner seg.