CBI%20Norge%20negativ%20liggende

Hvorfor velge Isocell celluloseisolasjon

08.juni.2021
Celluloseisolasjon har fått større og større innpass, og er et godt valg når isolasjonsegenskapene, brannmotstanden, strømregningen, miljøet og tidsbesparelsen vurderes.
Hvorfor velge Isocell celluloseisolasjon
 brandschutzm m strek 
Brannegenskaper
Under en brann forkuller isolasjonen på samme måte som treverk. Forkullingen starter når temperaturen kommer opp i 400-450 °C. Det forkullede laget danner en barriere mot videre brann, og isolerer samtidig mot varmegjennomgang til den ueksponerte siden. I tillegg er isolasjonen tilsatt mineralske salter som binder mye vann. Ved brann avgis vannet og kjøler ned isolasjonen. Dette kan sammenlignes med egenskapene til gipsplater.

Les mer

 
dokument
Veldokumenterte egenskaper
CBI Norge AS arbeider kontinuerlig med utvikling av bærekraftige løsninger for isolering med celluloseisolasjon. Som leverandør av ISOCELL celluloseisolasjon nyter vi godt av det utviklingsarbeidet som skjer i ISOCELL i de europeiske land, og ikke minst i Skandinavia. Dette gjelder også det omfattende arbeid med fremskaffelse av dokumentasjon.
Sammen med dokumentasjon kan vi også bistå med U-Verdiberegninger til ditt prosjekt. 

Les mer


effektiver umweltschutz
Naturlig Produkt
ISOCELL isolasjon lages av retur avispapir. Papiret males opp i en tørr prosess, og avgir ikke utslipp til luft eller vann. Under produksjonsprosessen tilsettes mineralske salter som virker brannhemmende, gjør papiret aldringsbestandig, motvirker sopp, mugg, råte og skadedyr. Isolasjonen komprimeres mye for å redusere transportkostnader og miljø, pakkes i plastemballasje og sendes ut til våre forhandlere/ isolatører som blåser isolasjonen på plass i bygningenes konstruksjoner med spesialmaskin som løser opp den komprimerte isolasjonen. Isolasjonen komprimeres til riktig densitet og synker ikke sammen over tid.


reguliert feuchtigkeit
Enestående fuktegenskaper
ISOCELL celluloseisolasjon har i motsetning til mineralull evnen til å ta opp, fordele, transportere og lagre fuktighet uten at vannet dreneres nedover i konstruksjonene og samler seg opp i treverket. Slik bidrar ISOCELL celluloseisolasjon til å holde treverket tørt, og reduserer dermed faren for sopp, råte og muggdannelse.

Les mer


schalld%c3%a4mmung
Gode lyddempende egenskaper
ISOCELL celluloseisolasjon er meget lufttett og installeres med høy egenvekt. Det gjør ISOCELL celluloseisolasjon til ett av markedets mest lyddempende isolasjonsmaterialer.

Les mer


spart zeit
Kostnadseffektivt
Energirenovering av boligen din med ISOCELL celluloseisolasjon fra CBI Norge AS gir deg i tillegg til redusert energiforbruk en verdiøkning av boligen.

Les mer


varmelagringskapasitet
Jevnere innetemperatur
ISOCELL celluloseisolasjon har dokumentert spesifikk varmekapasitet på hele 2110 J/kgK! Et isolasjonsmateriale med høy evne til å magasinere energi fungerer som en energibuffer og reduserer svingningene i innetemperaturen gjennom natt og dag hele året. ISOCELL bidrar til balansert energibehov gjennom hele året både til oppvarming og kjøling.

Les mer


mus
Skadedyr
Treborende insekter og andre skadedyr trives ikke i ISOCELL celluloseisolasjon. Egg og larver utvikler seg ikke i isolasjonen på grunn av de tilsatte brannhemmende saltene. Dessuten holdes fuktigheten i trematerialene nede når de er omhyllet med celluloseisolasjon. Det er i seg selv et effektivt vern mot angrep.

Les mer


konveksjonssymbol
Luftgjennomgang
ISOCELL celluloseisolasjon har i tillegg til gode fuktegenskaper også helt spesielle egenskaper med hensyn til luftgjennomstrømning og varmemagasinering. Dette på grunn av at cellulosefibrene er hule. I tillegg til stillestående luft mellom fibrene er det også stillestående luft i hver fiber som gjør at isolasjonsegenskapene blir meget gode.

Les mer


recyclingf%c3%a4hig
Et godt miljøvalg!
På grunn av den høye komprimeringen og den optimale utnyttelsen av lastevolum er miljøutslipp og transportkostnader lave. På byggeplass går isolasjonen gjennom en spesiell blåsemaskin der materialet løses opp, blåses på plass, og komprimeres til riktig densitet.

Les mer
 
  
Isolere ditt prosjekt?
Få en gratis befaring