Møt CBI Norge på Bygg Reis Deg i oktober!

11.september.2019
Møt oss på bransjens viktigste møteplass, 16.-19. oktober 2019.
Møt CBI Norge på Bygg Reis Deg i oktober!
Du finner oss på stand nummer C03-5. Her får du vite hvordan vi jobber og hvorfor vi anbefaler ISOCELL celluloseisolasjon til din bolig eller bygning. 

CBI Norge AS leverer bærekraftige løsninger med celluloseisolasjon over hele landet. Vårt hovedprodukt er ISOCELL celluloseisolasjon, men vi leverer også blåsemaskiner og annet utstyr som hører med når isoleringsjobben skal gjøres effektivt og profesjonelt. Selvsagt tilbyr vi også praktisk og teoretisk opplæring!

SAGASTAD visningssenter Nordfjordeid:


SAGASTAD visningssenter Nordfjordeid


​Bildet viser Opplevelsessenter der kopi av Myklebustskipet står. Restene av Myklebustskipet ble funnet i en gravhaug på Nordfjordeid i 1874. Det største vikingskipet det er funnet rester av i Norge. Kopien er bygget i full målestokk, og er hele 30 m langt! SAGASTAD Nordfjordeid. 

SAGASTAD visningssenter ble åpnet i mai 2019. Bak prosjektet står stiftelsen Sagastad og Sagastad Drift. Bygningen er tegnet og prosjektert av Nordplan, og hovedentreprenør er Veidekke. Fjordane Isolering har utført isoleringsarbeidene.

Fjordane isolering er en av partnerne til CBI Norge, som leverer ISOCELL celluloseisolasjon i Norge. 

SAGASTAD visningssenter Nordfjordeid
– Gunnar Kjørvik i Fjordane Isolering forteller at det til sammen ble blåst inn rundt 22 tonn ISOCELL i tak og vegger. Han forteller videre at takflaten er på 1376 kvadratmeter, og at isolasjonstykkelsen er på hele 55 cm!

– Nordplan forteller at de ønsket å bruke et isolasjonsmateriale som absorberer og samtidig gir fra seg fuktighet. Takkonstruksjonen er meget kompakt og har ikke like god lufting som et mer tradisjonelt bygg. Valget falt da på celluloseisolasjon. 

CBI Norge er overbevist om at løsningen med 55 cm ISOCELL celluloseisolasjon i den dominerende takflaten vil bidra til et meget lavt energiforbruk til oppvarming og kjøling. ISOCELL celluloseisolasjon har dokumentert varmekapasitet på hele 2010 J/kgK og fungerer som en energibuffer som reduserer svingningene i innetemperaturen gjennom natt og dag hele året. Det bidrar til et bedre inneklima som vil komme bygning, inventar, brukere og vikingskip til gode!

Vi gleder oss til å se deg på Bygg Reis Deg 2019!