Møt oss på Building Green i Oslo

16.oktober.2018
Arrangementet holdes på prisbelønte Gamle Museet hvor bærekraftige produkter, tanker og løsninger innen arkitektur og bygg blir satt på dagsorden. Ombruk og sirkulære løsninger er ett av mange spennende temaer på Building Green, så sett av tid i din hektiske hverdag og bli inspirert til å tenke nytt og bærekraftig.
Building Green 17. og 18. oktober i Oslo.
Building Green 17. og 18. oktober i Oslo.
Building Green er en kunnskapsdelingsplattform for de flinkeste aktørene på feltet, et samlingssted for nøkkelferdige produkter fra en rekke produsenter i bygge- og energisektoren. Hold deg oppdatert og se hvilke innovative energiløsninger som er på topp akkurat nå.

Møtestedet ble startet opp i 2011 i Danmark, og holdes årlig i København og Aarhus, og skal for aller første gang holdes i Oslo på det Gamle Museet den 17. og 18. oktober.

– Vi gleder oss til å fortelle mer om hvorfor ISOCELL celluloseisolasjon er så bra for miljøet, forteller Ove Sør-Reime i CBI Norge.

Blant temaene som vil bli tatt opp under Building Green Oslo er:
  • Livskvalitet i bygninger – inneklima, lys og sunn arkitektur
  • Uterom – livet mellom bygningene
  • Sosial bærekraft
  • Bærekraftig ressursbruk og sirkulær økonomi
  • Innovasjon og teknologi
  • Skjønnhet i bygninger

galleri-1200x630


Klimavennlige byggematerialer og løsninger

Arrangementet bidrar til å styrke kapasiteten når det gjelder å dra nytte av det enorme vekstpotensialet som ligger i den stigende nasjonale og internasjonale etterspørselen etter klimavennlige byggematerialer og løsninger.

– CBI Norge har sett et behov for langtidsholdbare løsninger som bidrar til bygningers bærekraft. Det var derfor et naturlig satsingsområde. Celluloseisolasjon adresserer også miljømessige utfordringer tilknyttet optimalisering av ressurser brukt i bygge- og/eller renoveringsmaterialer, forteller Sør-Reime.

Du kan se frem til å tilegne deg ny kunnskap og bli inspirert av nye visjoner når Building Green åpnes.

Hold deg oppdatert om debatter, temaer og keynotes under Building Green Oslo på vår hjemmeside www.buildinggreen-oslo.com.

Her kan du se listen over de foreløpige utstillerne for Building Green Oslo 17 & 18 oktober 2018: Utstillere 2018

Her kan du finde det fulde program for Building Green Oslo: Program