CBI%20Norge%20negativ%20liggende

Papiruld Danmark og CBI Danmark Fusjonerer

18.mai.2021
De to ledende leverandørene av papirisolasjon, Papiruld Danmark og CBI Danmark, er slått sammen.
Papiruld Danmark og CBI Danmark Fusjonerer
Papirisolasjonsleverandørene Papiruld Danmark og CBI Danmark er nettopp slått sammen. Dermed har Papiruld Danmark kjøpt 51% av CBI Danmark. CBI Danmark har også kjøpt 49% av Papiruld Danmark. Resultatet av sammenslåingen mellom de to markedsledende selskapene er at den nye isolasjonsleverandøren CBI Papiruld Danmark nå ser dagens lys. Holger C. Hansen, som eier majoritetsandelen i CBI Papiruld Danmark, ser frem til å presentere det danske markedets største leverandør av bærekraftig papirisolasjon, som nå ligger bak bransjens bredeste og mest solide produktsortiment.

- Med den nye sterke konstellasjonen får vi muligheten til å bygge videre på de gode resultatene som er skapt både i Papiruld Danmark og CBI Danmark. Begge selskapenes produkter er i en klasse for seg, og med sammenslåingen av de mange kompetente ansatte er jeg sikker på at CBI Papiruld Danmark har et enormt utviklingspotensial.

Dette forklares av Holger C. Hansen, som også påpeker at fusjonen er i tråd med Nordic Wood Industries strategi om å innta en markedsledende posisjon innen bærekraftige byggevarer.

Les mer om fusjonen her