Utstillere med fokus på bærekraft

07.oktober.2017
Et av hovedtemaene på årets Bygg Reis Deg er bærekraft. Vi har tatt en prat med to av utstillerne som skal vise frem nye spennende produkter og løsninger for en mer bærekraftig utvikling i byggenæringen.
bærekraftig
Celluloseisolasjon av returaviser
CBI Norge AS har tatt et bevisst valg ved å være så bærekraftig som overhodet mulig. Ikke bare er produktene deres bærekraftig, energien CBI Norge AS bruker for å produsere produktene sine er også utelukkende fornybar.

”Vi stiller i hovedsak ut celluloseisolasjon, markedets mest bærekraftige isolasjon. Den er faktisk så bærekraftig at den kommer ut med et negativt (som er positivt i denne sammenheng) karbonfotavtrykk. Vi produserer celluloseisolasjon utelukkende av returaviser og energibehovet ved produksjon er betydelig mindre enn ved produksjon av mineralull av returglass eller lignende. Den har også mindre energibehov ved produksjon enn trefiber som forøvrig er en god nummer to i bærekraft øyemed”, sier Ove Sør-Reime, Daglig Leder, CBI Norge AS.                            

CBI Norge AS fokuserer på å vise frem celluloseisolasjon på Bygg Reis Deg 2017, men kommer også til å vise frem andre revolusjonerende isolasjonsmetoder for element produsenter.

”Dette er første gang vi går ut til massene med dette produktet, og Bygg Reis Deg er den perfekte arenaen. Det er det viktigste samlingspunktet i byggebransjen i dag, og her møter vi potensielle kunder direkte”, avslutter Sør-Reime.

Orginal artikkel: http://utstiller.byggreisdeg.no/nyheter/utstillere-med-fokus-p%C3%A5-b%C3%A6rekraft