CBI%20Norge%20negativ%20liggende

En oversikt over produktene våre

Totalleverandør av bærekraftige løsninger

Få en gratis isolasjonsbefaring
MA_ISOBLOW_PROFI_PROPIC_Einblasmaschine

Blåsemaskiner og blåseutstyr

CBI Norge har forhandlet blåsemaskiner i lang tid og har gjennom årene solgt maskiner til alle typer virksomheter. Vi har isoleringsmaskinen og blåseutstyret som tilfredsstiller dit behov.
 
Blåsemaskiner
Sonnleitner_01

Elementproduksjon

Man automatiserer stadig nye oppgaver i alle bransjer og byggebransjen er inget unntak. I dag bygger man mye elementer og effektiviteten i prosessen er i høysetet. Vi har bredt utvalg av produkter innen elementproduksjon.
Elementproduksjon
IsocellSujetSystemLuftdichtheit%20(1)

Lufttetting og vindtetting

Isocell var de første på det europeiske markedet som indførte et totalt program av luft og vindtett produkter sammen med deres celluloseisolasjon. Vi har i dag markedets bredeste utvalg og vi stiller også systemgaranti på vårt sortiment.
Luft og vindtetting
Skjermbilde%20lafteull

Lafteull

CBI Norge leverer årlig flere tonn kardet saueull oftes brukt til laftebygg og tetting i tradisjonshåndverk.
 
Lafteull
Kork_lock_615x350

Kork og treplugg

CBI Norge leverer kork og treplugg i flere dimensjoner til bruk av tetting ved etterisolering.
Kork og Treplugg

Din garanti

CBI Norge står for bærekraftig samarbeid, og derfor benytter vi bare isolatører som vi har tillit til, og som deler vår visjon om å levere bærekraftige løsninger til ditt bygge- eller renoveringsprosjekt. Bærekraftig samarbeid er vår garanti til deg for at du foretar en investering som er holdbar på lang sikt – både økonomisk og miljømessig.

Når du velger Isocell celluloseisolasjon, får du en bærekraftig totalløsning.
shutterstock_245163685_ramme

Service & rådgivning

Vi er alltid klar til å veilede og yte service. Vi bistår hvert år mange energirådgivere, miljørådgivere, arkitekter, ingeniører, entrprenører og kunder generellt for å finne den mest bærekraftige løsningen for det aktuelle prosjektet. Du er alltid velkommen til å ringe oss på tlf. (+47) 950 73 777 eller skrive til oss på post@cbinorge.no