Blåsemaskiner og blåseutstyr

Når effektivitet teller

Få en gratis isolasjonsbefaring

Inovasjon + isolering = Elements

Utviklingen stopper aldri og man ser produkter man ikke har forestillt seg mulig. Man automatiserer stadig nye oppgaver i alle bransjer og byggebransjen er inget unntak. I dag bygger man mye elementer og effektiviteten i prosessen er i høysetet, men hva med isoleringen av disse elementene? Det er ofte en ressurskrevende prosess både med tanke på lagerplass og arbeidskraft.

Ta en titt på denne filmen, her har vi en løsning for alle disse utfordringene og man kan samtidig øke produksjonen med de samme ressursene.
CBI Norge har forhandlet blåsemaskiner og blåseutstyr i lang tid og har gjennom årene solgt maskiner til alle typer virksomheter.

Kundene varierer fra enkeltmannsforetak som kun ønsker å isolere sine egne oppdrag til de lidt større virksomheter som kun tilbyr isolasjonsarbeid. Vi har også en maskin som passer nettopp deg. Vi anbefaler ISOBLOW blåsemaskiner som har suverene brukermuligheter med mange justeringsmuligheter via fjernkontroll. Vi forhandler også Amerikanske Krendl som er velkjent i det Norske marked.

Vi har maskiner for dem som trenger en liten og portabel maskin og vi har helautomatisk løsning for de som driver med elementproduksjon, ta en titt i vår hovedkatalog under Isoblow fanen. Våre maskiner er tilpasset blåsing av alle typer isolasjon.

IsoBlow maskiner fra østerrikske Isocell

Det finnes en IsoBlow maskin for alle behov, store som små. Vi fokuserer på 2 av modellene som passer det Norske marked godt men det finnes mange flere forskjellige typer IsoBlow maskiner.
Isoblow
maskin-getimage

IsoBlow Profi 230

maskin-getimage-1

IsoBlow Standard

Elements

IsoBlow Elements 4.0

blaase-getimage-2

Krendl

CBI Norge AS har erfaringen og ekspertisen som skal til for at nettopp din virksomhet vil få den beste service


Vi tilbyr våre kunder markedets beste isoleringsmaskiner og tilbehør.

Har du lyst til å arbeide med pålitelig og robust isoleringsutstyr, ønsker du priser, eller vil du gjerne se maskinene, er du alltid velkommen til at kontakte oss.

Vi har i samarbeid med CBI Danmark eget demonstrasjonslokale som dere kan få demonstrert maskinene og prøve dem i de forskjellige konstruksjoner. Her utføres også mange kurs i løpet av året som ved deltakelse gir dere et bevis som ”SERTIFISERT CBI NORGE ISOLATØR”.

Gi oss en melding om du er interessert i et slikt kurs, enten du vil lære mer om blåseisolering eller om våre produkter og de egenskaper de har.
Sertifisert%20CBI%20Norge%20isolat%C3%B8r
Har du spørsmål?
Ta kontakt med oss på 950 73 777 eller post@cbinorge.no