Isoblow og blåseutstyr - CBI Norge AS

ISOblow

Makedets mest effektive

Få en gratis isolasjonsbefaring

Isoblow blåsemaskiner - markedets mest effektive!

Vår beste blåsemaskin er ISOBLOW. Isoblow er en blåsemaskin som kan justeres med fjernkontroll på både luft og materialmengde og man trenger ikke å stoppe arbeidet for å justere dette, man justerer det man trenger der man står uten komunikasjon med andre. Isoblow har også et bredt utvalg av blåsemaskiner og det utvikkles stadig nye modeller med særskillte egenskaper. Vår desiderte bestselger i Norge er Isoblow Profi 230, en maskin med enorm kapasitet, stillegående og gode arbeidsvilkår. Isoblow kommer også med et stort utvalg av blåseutstyr og tilbehør som passer de aller fleste andre maskiner.

Se mer her i Isoblow katalogen
Våre to mest solgte blåsemaskiner i Norge, Isoblow Profi 230 og Isoblow Standard

CBI Norge AS har erfaringen og ekspertisen som skal til for at netopp din virksomhet vil få den beste service.


Vi tilbyder våre kunder markedets beste isoleringsmaskiner og tilbehør.

Har du lyst til å arbeide med pålitelige og et robust isoleringsutstyr, ønsker du priser, eller vil du gjerne se maskinene, er du alltid velkommen til at kontakte oss

Vi har i samarbeid med CBI Danmark eget demonstrasjonslokale som dere kan få demonstrert maskinene og prøve dem i de forskjellige konstruksjoner. Har utføres også mange kurs i løpet av året som ved deltakelse gir dere et bevis som ”SERTIFISERT CBI NORGE ISOLATØR”.
Sertifisert%20CBI%20Norge%20isolat%C3%B8r
Har du spørsmål?
Ta kontakt med oss på 950 73 777 eller post@cbinorge.no