CBI%20Norge%20negativ%20liggende

Bli +Partner

CBI Norge +Partner – et bærekraftig samarbeid

Få en gratis isolasjonsbefaring

Bli en +Partner

Vi er landets største leverandør av bærekraftige løsninger for celluloseisolasjon og andre organiske isolasjonstyper. Vi har vind og lufttetteprodukter med systemgaranti for alle typer bygg og detaljer. Vi leverer til hele landet gjennom vårt landsdekkende distribusjonsnettverk, og yter høy service via våre sertifiserte isolatørpartnere.

+Partner-konseptet er en eksklusiv mulighet for selskaper som arbeider med og leverer til nybygg og renoveringsprosjekter hvor energioptimalisering, livskvalitet og totaløkonomi er viktige elementene i oppgaven. Som +Partner inngår man kort sagt i en felles allianse omkring høy kvalitet og grønn profil på konkurransedyktige betingelser. Det er vårt formål å levere bærekraftige totalløsninger. For CBI Norge betyr dette: Høy service, kvalitetsbevisste sertifiserte isolatører, garantiordninger og konkurransedyktige betingelser. Vi har oppsummert ovenstående i en strategiplan, som styrer den måten vi kommuniserer med våre omgivelser, leverer isolasjon av resirkulert materiale, arbeider for å bidra til samfunnet, f.eks. i forbindelse med energirenovering av boliger, samarbeider med samarbeidspartnere og opptrer på i markedet. Dette ønsker vi også å gjøre i samarbeid med våre isolatører slik at vi er sikre på at vi jobber mot de samme målene i markedet.
Vi er sikre på at bærekraftig samarbeid gir det beste resultat for sluttkunden.

Ta kontakt om du vil vite mer om bærekraftig samarbeid!
Sertifisert%20CBI%20Norge%20isolat%C3%B8r

Vil du vite mer?

Er du håndverker, privat, tømrer, byggmester, entreprenør, isolatør, arkitekt, ingeniør eller rådgiver?
Du er alltid velkommen til å kontakte oss. Du kan skrive til oss på post@cbinorge.no eller ringe oss på
 (+47) 950 73 777
Skjermbilde

Din garanti

CBI Norge står for bærekraftig samarbeid, og derfor benytter vi bare isolatører som vi har tillit til, og som deler vår visjon om å levere bærekraftige løsninger til ditt bygge- eller renoveringsprosjekt. Bærekraftig samarbeid er vår garanti til deg for at du foretar en investering som er holdbar på lang sikt – både økonomisk og miljømessig.

Når du velger Isocell celluloseisolasjon, får du en bærekraftig totalløsning.
shutterstock_245163685_ramme

Service & rådgivning

Vi er alltid klar til å veilede og yte service. Vi bistår hvert år mange energirådgivere, miljørådgivere, arkitekter, ingeniører, entrprenører og kunder generellt for å finne den mest bærekraftige løsningen for det aktuelle prosjektet. Du er alltid velkommen til å ringe oss på tlf. (+47) 950 73 777 eller skrive til oss på post@cbinorge.no​