CBI%20Norge%20negativ%20liggende

Hvorfor velge celluloseisolasjon

En lønnsom investering

Få en gratis isolasjonsbefaring

Celluloseisolasjon

Celluloseisolasjon vinner stadig større innpass i isolasjonsmarkedet.
ISOCELL celluloseisolasjon fremstår som et godt og fullverdig alternativ både angående isolerende egenskaper, brannmotstand, varmelagringskapasitet, miljø og tidsbesparelse under selve isoleringsprosessen.
Isoleringsarbeidet utføres til konkurransedyktige priser.
Celluloseisolasjon er velegnet til alle former for bygging, og egner seg både i nybygg og ved tilleggsisolering. 
 
Finn alt du trenger å vite om ISOCELL celluloseisolasjon i kategoriene under. Savner du noe så tar du kontakt med oss på Post@cbinorge.no.
Isolasjon med matter versus celluloseisolasjon

Isolering med matter

Celluloseisolasjon

ISOCELL celluloseisolasjon er et gjenvinningsprodukt som inneholder 90 % resirkulert avispapir og produseres ved bruk av grønn og fornybar energi.  Isolasjonsmaterialet har et negativt karbonfotavtrykk fra vugge til grav og en meget lav GWP (Global Warming Potential).

Sertifiseringer

a-plus_web
cph_np_0107-1702-141-1_4c
Alle våre produkter har meget lav eller ingen emisjon! Noen prosjekter som for eksempel BREEAM prosjekter stiller ofte helt spesielle krav til produktene og dokumentasjonen til disse. Isocell cellulose har flere annerkjente miljø-sertifiseringer i Europa og er et annerkjent produkt ved alergikere og sensitive personer. 

Se dokumentasjon

ISOCELL håndbok for nybygg og rehabilitering

Vil du vite mer?

Er du håndverker, privat, tømrer, byggmester, entreprenør, isolatør, arkitekt, ingeniør eller rådgiver?
Du er alltid velkommen til å kontakte oss. Du kan skrive til oss på post@cbinorge.no eller ringe oss på
 (+47) 950 73 777
Har du spørsmål?
Ta kontakt med oss på 950 73 777 eller post@cbinorge.no

Isocell celluloseisolasjon – fra tre til isolasjon

fra%20tre%20til%20isolasjon_ill
Isocell celluloseisolasjon er lagd av resirkulerte aviser, og består av hule cellulosefibre som har en suveren isolerende effekt samt mange andre unike egenskaper. CBI Norge er en landsdekkende leverandør av Isocell celluloseisolasjon og isolasjonsmaskiner samt luft og vindtettprodukter med systemgaranti.
csm_MA_ZELLULOSE_PROPIC_Daemmstoff_f453ff615a

Hvorfor velge isocell?

Cellulosefiber har en egenskap som holder varmen ute om sommeren. Fibrene komprimeres tett slik at luft ikke trenger igjennom like lett. Når luft ikke kan trenge igjennom, kan varmen heller ikke.
Hvorfor velge isocell
ny-getimage-1

Energirenovering

Øk verdien på huset og opplev samtidig en fordelaktig besparelse, ved en energirenovering av boligen med celluloseisolasjon fra CBI Norge.
Energirenovering
byggepro4

Isolasjon nybygg

Isolering av nybygg og Isocell celluloseisolasjon passer perfekt sammen. Da vi bygger tykkere og tykkere yttervegger, øker isolasjonstykkelsen, og det kreves andre egenskaper av isolasjonen.
Isolasjon Nybygg
IMG_20210212_141907%20(002)

Loftisolering

Etterisolering eller isolering av loftsrom med Isocell celluloseisolasjon er effektivt og bærekraftig, fordi varmetap elimineres og strømregningen blir mindre.
Loftisolering
getimage-2

Din garanti

CBI Norge står for bærekraftig samarbeid, og derfor benytter vi bare isolatører som vi har tillit til, og som deler vår visjon om å levere bærekraftige løsninger til ditt bygge- eller renoveringsprosjekt. Bærekraftig samarbeid er vår garanti til deg for at du foretar en investering som er holdbar på lang sikt – både økonomisk og miljømessig.

Når du velger Isocell celluloseisolasjon, får du en bærekraftig totalløsning.
shutterstock_245163685_ramme

Service & rådgivning

Vi er alltid klar til å veilede og yte service. Vi bistår hvert år mange energirådgivere, miljørådgivere, arkitekter, ingeniører, entrprenører og kunder generellt for å finne den mest bærekraftige løsningen for det aktuelle prosjektet. Du er alltid velkommen til å ringe oss på tlf. (+47) 950 73 777 eller skrive til oss på post@cbinorge.no