Hvorfor velge celluloseisolasjon

En lønnsom investering

Få en gratis isolasjonsbefaring

Celluloseisolasjon

De senere årene har Isocell celluloseisolasjon vunnet større og større innpass, og det fremstår i dag som det optimale valget av isolasjonsmateriale når man ser på isolasjonsegenskapene, strømregningen, miljøet, tidsbesparelsen ved selve isoleringen, og ikke minst prisen. Isocell celluloseisolasjon er svært velegnet til alle former for bygging, og i formen cellulosegranulat har det gode isolasjonsegenskaper og 100% fyllingsgrad til både nybygging og etterisolering. Les om alle egenskapene i håndboken her.
Isolasjon med matter versus celluloseisolasjon

Isolering med matter

Celluloseisolasjon

Miljøvennlig isolering

At Isocell celluloseisolasjon er det mest miljøvennlige isolasjonsproduktet er ganske åpenbart da det innholder 90% resirkulert avispapir som er malt opp  og produsert utelukkende ved bruk av 100% grønn og fornybar energi. Da er det heller ikke overraskende at Isocell celluloseisolasjon har et negativt karbonfotavtrykk fra vugge til grav, vi tørr å påstå at Isocell celluloseisolasjon har markedets laveste GWP (Global Warning Potential).
På tross av disse unike miljøegenskapene har også Isocell celluloseisolasjon helt unike isolerende egenskaper da både varmelagringskapasitet, lav internkonveksjon, fuktregulerende, lav luftgjennomgang og meget god brannmotstandsegenskaper.

Alle egenskapene kan du lese mer om i vår håndbok for Isocell celluloseisolasjon.

Sertifiseringer

a-plus_web
cph_np_0107-1702-141-1_4c
Alle våre produkter har meget lav eller ingen emisjon! Noen prosjekter som for eksempel BREEAM prosjekter stiller ofte helt spesielle krav til produktene og dokumentasjonen til disse. Isocell cellulose har flere annerkjente miljø-sertifiseringer i Europa og er et annerkjent produkt ved alergikere og sensitive personer. 
ISOCELL håndbok for nybygg og rehabilitering
Konstruksjonsveileder

Vil du vite mer?

Er du håndverker, privat, tømrer, byggmester, entreprenør, isolatør, arkitekt, ingeniør eller rådgiver?
Du er alltid velkommen til å kontakte oss. Du kan skrive til oss på post@cbinorge.no eller ringe oss på
 (+47) 950 73 777
Har du spørsmål?
Ta kontakt med oss på 950 73 777 eller post@cbinorge.no

Isocell celluloseisolasjon – fra tre til isolasjon

fra%20tre%20til%20isolasjon_ill
Isocell celluloseisolasjon er lagd av resirkulerte aviser, og består av hule cellulosefibre som har en suveren isolerende effekt samt mange andre unike egenskaper. CBI Norge er en landsdekkende leverandør av Isocell celluloseisolasjon og isolasjonsmaskiner samt luft og vindtettprodukter med systemgaranti.
shutterstock_509724559

Hvorfor velge isocell?

Cellulosefiber har en egenskap som holder varmen ute om sommeren. Fibrene komprimeres tett slik at luft ikke trenger igjennom like lett. Når luft ikke kan trenge igjennom, kan varmen heller ikke.
ny-getimage-1

Energirenovering

Øk verdien på huset og opplev samtidig en fordelaktig besparelse, ved en energirenovering av boligen med celluloseisolasjon fra CBI Norge.
shutterstock_303640970

Isolasjon nybygg

Isolering av nybygg og Isocell celluloseisolasjon passer perfekt sammen. Da vi bygger tykkere og tykkere yttervegger, øker isolasjonstykkelsen, og det kreves andre egenskaper av isolasjonen.
shutterstock_345950657-2

Loftisolering

Etterisolering eller isolering av loftsrom med Isocell celluloseisolasjon er effektivt og bærekraftig, fordi varmetap elimineres og strømregningen blir mindre.
getimage-2

Din garanti

CBI Norge står for bærekraftig samarbeid, og derfor benytter vi bare isolatører som vi har tillit til, og som deler vår visjon om å levere bærekraftige løsninger til ditt bygge- eller renoveringsprosjekt. Bærekraftig samarbeid er vår garanti til deg for at du foretar en investering som er holdbar på lang sikt – både økonomisk og miljømessig.

Når du velger Isocell celluloseisolasjon, får du en bærekraftig totalløsning.
shutterstock_245163685_ramme

Service & rådgivning

Vi er alltid klar til å veilede og yte service. Vi bistår hvert år mange energirådgivere, miljørådgivere, arkitekter, ingeniører, entrprenører og kunder generellt for å finne den mest bærekraftige løsningen for det aktuelle prosjektet. Du er alltid velkommen til å ringe oss på tlf. (+47) 950 73 777 eller skrive til oss på post@cbinorge.no