Det lønner seg å isolere grønt

Det er mange fordeler ved å isolere huset med Isocell celluloseisolasjon - det holder kulden ute om vinteren og varmen ute om sommeren.

Få en gratis isolasjonsbefaring
jevnere varme

Velegnet sommer og vinter

Isocell celluloseisolasjon er svært velegnet til alle former for bygging,. På grunn av Isocell celluloseisolasjons høye varmelagringskapasitet holdes varmen på den siden man ønsker, ute om sommeren og inne om vinteren.

Les om varmelagringskapasitet her.

Se håndboken her (pdf). 
 
brannmotstand -3

Dokumentert brannmotstand

Isocell celluloseisolasjon har suverene egenskaper mot brannpåkjenninger og har en rekke klassifiserte konstruksjoner etter Norsk og Europeisk standard. Markedets best dokumenterte blåseisolasjon.

Les mer om brannklassifiserte konstruksjoner her.

Se brosjyren her (pdf).
ic-getimage-5

Miljøvennlig

Naturlig grønn profil – 90 % består av gjenbruk.  Materialet kan derfor sikre bærekraftige bygge- og/eller renoveringsprosjekter der karbonfotavtrykket blir betydelig lavere enn ved bruk av andre kjente alternativ.

Les mer om Isocell celluloseisolasjon og miljø her.

Se håndbok her (pdf).
ic-getimage-2

Godt inneklima

Isocell tillater fukt å passere uten at det går ut over isoleringsevnen og dannelse av sopp/råte. Med papirisolering behøver man ikke at leve i en "plastikkpose," men kan leve trygt og godt i et hus som kan puste. Isocell celluloseisolasjon har flere kjente miljø-sertifikat.

Les mer om Isocell celluloseisolasjon her.​

Se håndbok her (pdf).

CBI Norge AS - Bærekraftige totalløsninger og systemgaranti

shutterstock 245163685 ramme
Vi er landets største leverandør av bærekraftige løsninger for celluloseisolasjon og andre organiske isolasjonstyper. Vi har vind og lufttetteprodukter med systemgaranti for alle typer bygg og detaljer. Vi leverer til hele landet gjennom vårt landsdekkende distribusjonsnettverk, og yter høy service via våre sertifiserte isolatørpartnere.

Det er vårt formål å levere bærekraftige totalløsninger! For CBI Norge betyr dette: Høy service, kvalitetsbevisste sertifiserte isolatører, garantiordninger og konkurransedyktige betingelser. Vi har oppsummert ovenstående i en strategiplan, som styrer den måten vi kommuniserer med våre omgivelser, leverer isolasjon av resirkulert materiale, arbeider for å bidra til samfunnet (f.eks. i forbindelse med energirenovering av boliger), samarbeider med samarbeidspartnere og opptrer på i markedet.

Isocell Celluloseisolasjon vs. isolasjonsmatter

Isolasjon med matter versus celluloseisolasjon
ISOLERING MED MATTER
CELLULOSEISOLASJON
alle hulrom
Ved å blåse inn Isocell cellulose granulat vil man få en fyllingsgrad på 100% uten noen form for tilpassning til hulrommet eller andre hinder som konstruksjonsdeler, spikerslag eller tekniske installasjoner, selv de minste sprekker fylles opp med god isolerende Isocell celluloseisolasjon. Ved isolering av ukurrante hulrom vil du ha like god fyllingsgrad som ved ett helt ordinært hulrom.

I tillegg så har Isocell celluloseisolasjon en mye høyere egenvekt enn mineralull, dette bidrar til å få en meget lav luftgjennomgang som øker isolasjonsevnen. Den lave luftgjennomgangen hindrer også branngasser i å spre seg ved ett brannforløp, dette reduserer spredningen av brann betraktelig samt oppvarmingen på ueksponert side så å si ikke eksisterer (se branndokumentasjon). Hvem klarer å tilpasse isolasjonsmatter like tett tilsluttet konstruksjonsdelene, på like kort tid?