CBI Norge

CBI Norge AS – et bærekraftig samarbeid

Få en gratis isolasjonsbefaring
isocell cbinorge 2
Vi er landets største leverandør av bærekraftige løsninger for organisk isolasjon og da spesielt med Isocell celluloseisolasjon. Vårt sortiment inneholder også blåsemaskiner og tilbehør til bruk ved blåseisolering. I tillegg leverer vi også ett komplett luft og vindtett sortiment med systemgaranti. Vi leverer til hele landet gjennom vårt landsdekkende distribusjonsnettverk, og yter høy service via våre sertifiserte isolatørpartnere.

Seriøs og profesjonell samarbeidspartner


CBI Norge har en kjerne av engasjerte medarbeidere, som alle har flere års erfaring med rådgivning, bygging, renovering, ingeniørvitenskap og bærekraftig virksomhet. Denne erfaringen bruker vi til å lage de beste løsningene for ethvert isolasjonsprosjekt – lite eller stort – innenfor både nybygging og renoveringsprosjekter til private og i det offentlige.

Hva står vi for

Vi er veldig bevisst på vår posisjon og vår rolle i markedet for isolering. Det er derfor viktig for oss å signalisere at vi er vårt ansvar bevisst, og at vi tar ansvaret vårt på alvor. Derfor bygger vi vår virksomhet, våre samarbeidspartnere og våre kunderelasjoner på prinsippene: redelighet, nærvær, gjensidig tillit og høy profesjonalitet – til fordel for alle parter!

Bærekraftige totalløsninger og systemgaranti

Det er vårt formål å levere bærekraftige totalløsninger! For CBI Norge betyr dette: Høy service, kvalitetsbevisste sertifiserte isolatører, garantiordninger og konkurransedyktige betingelser. Vi har oppsummert ovenstående i en strategiplan, som styrer den måten vi kommuniserer med våre omgivelser, leverer isolasjon av resirkulert materiale, arbeider for å bidra til samfunnet (f.eks. i forbindelse med energirenovering av boliger), samarbeider med samarbeidspartnere og opptrer på i markedet.

Vår Visjon

CBI Norge vil være den foretrukne og mest anerkjente merkevaren i Norge innen bærekraftige isolasjonsløsninger for nybygging og renoveringprosjekter.
  • Å være bransjens mest synlige aktør
  • Å bidra mer positivt til kundenes/partnernes økonomi enn konkurrentene.
  • Å sikre minimal miljøbelastning under produksjon, distribusjon, bruk, resirkulering og avhending.
  • Å tilby markedets mest bærekraftige løsninger til fordel for oss, våre partnere, og samfunnet generelt.
  • Å opptre saklig, ordentlig og redelig i alle ledd i verdikjeden og på markedetTa en titt på hele vår strategiplan og se om dette er noe du kjenner deg igjenn i og ønsker å videreføre i markedet sammen med oss.
Ta en titt på hele vår strategiplan og se om dette er noe du kjenner deg igjenn i og ønsker å videreføre i markedet sammen med oss.
skjermbilde strategiplan

Vil du vite mer?

Er du håndverker, privat, tømrer, byggmester, entreprenør, isolatør, arkitekt, ingeniør eller rådgiver?
Du er alltid velkommen til å kontakte oss. Du kan skrive til oss på post@cbinorge.no eller ringe oss på
 (+47) 950 73 777
isocell cbinorge

Vi holder til ved Forum Jæren

Adresse

CBI Norge AS

Postadresse:
Postboks 193
4349 Bryne

Besøksadresse:
Hetlandsgate 9
4344 Bryne

Tlf: +47 950 73 777
post@cbinorge.no

Faktura:
EHF eller pdf til cbi@faktura.poweroffice.net

Org.nr:
847 774 762

Din garanti

CBI Norge står for bærekraftig samarbeid, og derfor benytter vi bare isolatører som vi har tillit til, og som deler vår visjon om å levere bærekraftige løsninger til ditt bygge- eller renoveringsprosjekt. Bærekraftig samarbeid er vår garanti til deg for at du foretar en investering som er holdbar på lang sikt – både økonomisk og miljømessig.

Når du velger Isocell celluloseisolasjon, får du en bærekraftig totalløsning.

Service & rådgivning

Vi er alltid klar til å veilede og yte service. Vi bistår hvert år mange energirådgivere, miljørådgivere, arkitekter, ingeniører, entrprenører og kunder generellt for å finne den mest bærekraftige løsningen for det aktuelle prosjektet. Du er alltid velkommen til å ringe oss på tlf. (+47) 950 73 777 eller skrive til oss på post@cbinorge.no