CBI%20Norge%20negativ%20liggende

Isocell celluloseisolasjon – fra tre til isolasjon

fra%20tre%20til%20isolasjon_ill
Isocell celluloseisolasjon er lagd av resirkulerte aviser, og består av hule cellulosefibre som har en isolerende effekt. CBI Norge er en landsdekkende leverandør av celluloseisolasjon og isolasjonsmaskiner.
Få en gratis isolasjonsbefaring
jevnere%20varme

Velegnet sommer og vinter

Isocell celluloseisolasjon er svært velegnet til alle former for bygging,. På grunn av Isocell celluloseisolasjons høye varmelagringskapasitet holdes varmen på den siden man ønsker, ute om sommeren og inne om vinteren.

Les om varmelagringskapasitet her.

Se håndboken her (pdf).
 
brannmotstand%20-3

Dokumentert brannmotstand

Det foreligger en rekke brannklassifiserte konstruksjoner for vegger, gulv og tak med ISOCELL celluloseisolasjon.
ic-getimage-5

Miljø

90 % av isolasjonsmaterialet er resirkulert avispapir. Energiforbruket ved produksjon er meget lavt. Gjenbruk eller energigjenvinning er mulig.

Les mer om Isocell celluloseisolasjon og miljø her.

Se håndbok her (pdf).
ic-getimage-2

Fuktegenskaper

ISOCELL celluloseisolasjon har gode fuktegenskaper. Papiret isolasjonen er laget av fungerer som et trekkpapir og hindre fuktighet i å danne dråper. Bidrar til å holde treverket tørt, og reduserer dermed faren for sopp, råte og muggdannelse.

Les mer om Isocell celluloseisolasjon her.​

Se håndbok her (pdf).

CBI Norge AS - Bærekraftige totalløsninger og systemgaranti

shutterstock_245163685_ramme
CBI Norge AS leverer bærekraftige løsninger med celluloseisolasjon over hele landet. Vårt hovedprodukt er ISOCELL celluloseisolasjon, men vi leverer også blåsemaskiner og annet utstyr som hører med når isoleringsjobben skal gjøres effektivt og profesjonelt. Selvsagt tilbyr vi også praktisk og teoretisk opplæring!
Vår systemgaranti omfatter leveranser av dampbrems- og vindsperreprodukter, duk, taper m.m. Vi yter høy grad av service via våre sertifiserte isolatørpartnere.

Det er vårt formål å levere bærekraftige totalløsninger! For CBI Norge betyr dette: Høy service, kvalitetsbevisste sertifiserte isolatører, garantiordninger og konkurransedyktige betingelser. Vi har oppsummert ovenstående i en strategiplan, som styrer den måten vi kommuniserer med våre omgivelser, leverer isolasjon av resirkulert materiale, arbeider for å bidra til samfunnet (f.eks. i forbindelse med energirenovering av boliger), samarbeider med samarbeidspartnere og opptrer på i markedet.

Isocell Celluloseisolasjon vs. isolasjonsmatter

Isolasjon med matter versus celluloseisolasjon
ISOLERING MED MATTER
CELLULOSEISOLASJON
alle%20hulrom
Innblåsing av ISOCELL celluloseisolasjon gir 100 % fyllingsgrad uansett hulrommet sin form og beskaffenhet. Isolasjonen finner veien rundt tekniske installasjoner, spikerslag og andre konstruksjonsdetaljer. Selv de minste sprekker fylles og tettes med isolasjon!

I tillegg har ISOCELL høy egenvekt og lav luftgjennomgang. Det bidrar til å redusere varmetapet.  Lav luftgjennomgang i isolasjonssjiktet er også gunstig i et branntilfelle da det bidrar til at branngassene ikke så lett trenger gjennom konstruksjonene ( se branndokumentasjon).