CBI%20Norge%20negativ%20liggende

Produktdokumentasjon oversikt

Veldokumenterte egenskaper

Få en gratis isolasjonsbefaring
Densitetvekt

Isocell celluloseisolasjon

Isocell celluloseisolasjon er markedets best dokumenterte blåseisolasjon uansett type material.
Isocell celluloseisolasjon dokumentasjon
IsocellSujetSystemLuftdichtheit%20(1)

Isocell Luft og vindtettsystem

Isocell var de første på det europeiske markedet som innførte et totalt program av luft og vindtett produkter sammen med deres celluloseisolasjon.
Isocell Luft og Vindtettsystem
woodycell_sd

Woodycell Trefiberplater

Fiber for fiber sørger Woodycell produkter for naturlig beskyttelse og en sund bolig og høy komfort i alle husets rom. Trefiberisoleringens diffusionsåpne struktur sørger for et godt inneklima og medvirker samtidig til forbedring av energiforbruket.
Woodycell dokumentasjon

Brosjyremateriell

Her finner du en samlet oversikt over vårt brosjyremateriell for våre produkter. Trykk på bildet for å komme til brosjyren:
h%C3%A5ndbok%20bilde
luft%20og%20vindtett%20katalog
produktkatalog%2022

CBI Norge + Dokumentasjon = Sant

CBI Norge AS arbeider kontinuerlig med utvikling av bærekraftige løsninger for isolering med celluloseisolasjon. Som leverandør av ISOCELL celluloseisolasjon nyter vi godt av det utviklingsarbeidet som skjer i ISOCELL i de europeiske land, og ikke minst i Skandinavia. Dette gjelder også det omfattende arbeid med fremskaffelse av dokumentasjon.
CBI Norge AS har også gjennomført branntesting av en rekke konstruksjoner for vegger, tak og etasjeskiller med ISOCELL celluloseisolasjon. Vi tør hevde at vi innehar flest dokumenterte brannklassifiserte løsninger der isolasjonsmaterialet er innblåst isolasjon!

Vi leverer over hele landet gjennom vårt distribusjonsnettverk, og gjør hva vi kan for å yte høy service via våre sertifiserte isolatørpartnere.

På denne siden finner du mer informasjon om alle våre produkter med link til dokumentasjon.
Du er selvsagt velkommen til å ringe oss på telefon (+47) 950 73 777 eller skrive til oss på post@cbinorge.no
 
Har du spørsmål?
Ta kontakt med oss på 950 73 777 eller post@cbinorge.no

Din garanti

CBI Norge står for bærekraftig samarbeid, og derfor benytter vi bare isolatører som vi har tillit til, og som deler vår visjon om å levere bærekraftige løsninger til ditt bygge- eller renoveringsprosjekt. Bærekraftig samarbeid er vår garanti til deg for at du foretar en investering som er holdbar på lang sikt – både økonomisk og miljømessig.

Når du velger Isocell celluloseisolasjon, får du en bærekraftig totalløsning.
shutterstock_245163685_ramme

Service & rådgivning

Vi er alltid klar til å veilede og yte service. Vi bistår hvert år mange energirådgivere, miljørådgivere, arkitekter, ingeniører, entrprenører og kunder generellt for å finne den mest bærekraftige løsningen for det aktuelle prosjektet. Du er alltid velkommen til å ringe oss på tlf. (+47) 950 73 777 eller skrive til oss på post@cbinorge.no​