Produktdokumentasjon oversikt

Veldokumenterte egenskaper

Få en gratis isolasjonsbefaring
Densitetvekt

Isocell celluloseisolasjon

Isocell celluloseisolasjon er markedets best dokumenterte blåseisolasjon uansett type material.
IsocellSujetSystemLuftdichtheit%20(1)

Isocell Luft og vindtettsystem

Isocell var de første på det europeiske markedet som innførte et totalt program av luft og vindtett produkter sammen med deres celluloseisolasjon.
IMG_0831

Woodycell Trefiberisolasjon

Fiber for fiber sørger Woodycell produkter for naturlig beskyttelse og en sund bolig og høy komfort i alle husets rom. Trefiberisoleringens diffusionsåpne struktur sørger for et godt inneklima og medvirker samtidig til forbedring av energiforbruket.

Brosjyremateriell

Her finner du en samlet oversikt over vårt brosjyremateriell for våre produkter. Trykk på bildet for å komme til brosjyren:
Skjermbilde%20h%C3%A5ndbok
Skjermbilde%20brannbrosjyre
Woodycell%20katalog
Skjermbilde%20isoblow
Skjermbilde%20airtight

CBI Norge + Dokumentasjon = Sant

Vi er landets største leverandør av bærekraftige løsninger for celluloseisolasjon, samt totalløsninger. Vi jobber hele veien for å utvide vår dokumentasjon for produktene våre og dens bruksområder. Isocell celluloseisolasjon er i dag den best og mest dokumenterte isolasjon til innblåsning, uansett type material. Oss bekjent er det kun Isocell celluloseisolasjon som har brannklassifiserte konstruksjoner for innblåst isolasjon, uansett type produkt. Vi leverer til hele landet gjennom vårt landsdekkende distribusjonsnettverk, og yter høy service via våre sertifiserte isolatørpartnere. Her finner du mer informasjon om alle våre produkter. Du er velkommen til å ringe oss på tlf (+47) 950 73 777 eller skrive til oss på post@cbinorge.no
 

Se filmen om Isoblow Elements 4.0 - Helautomatisk isolering!

Har du spørsmål?
Ta kontakt med oss på 950 73 777 eller post@cbinorge.no

Din garanti

CBI Norge står for bærekraftig samarbeid, og derfor benytter vi bare isolatører som vi har tillit til, og som deler vår visjon om å levere bærekraftige løsninger til ditt bygge- eller renoveringsprosjekt. Bærekraftig samarbeid er vår garanti til deg for at du foretar en investering som er holdbar på lang sikt – både økonomisk og miljømessig.

Når du velger Isocell celluloseisolasjon, får du en bærekraftig totalløsning.
shutterstock_245163685_ramme

Service & rådgivning

Vi er alltid klar til å veilede og yte service. Vi bistår hvert år mange energirådgivere, miljørådgivere, arkitekter, ingeniører, entrprenører og kunder generellt for å finne den mest bærekraftige løsningen for det aktuelle prosjektet. Du er alltid velkommen til å ringe oss på tlf. (+47) 950 73 777 eller skrive til oss på post@cbinorge.no​